Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

«ΧΡΥΣΗ» ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ «ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ»!



«Χρυσή» πρωτιά για τη σπουδάστρια ιαπωνικής γλώσσας των «ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΞΥΝΗ», Λυδία Στεφάνου, σημειώθηκε στον 32ο  Διαγωνισμό Ομιλίας της Ιαπωνικής γλώσσας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Astor. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Σύλλογο Καθηγητών Ιαπωνικής Γλώσσας & Φίλων του Ιαπωνικού Πολιτισμού, με τη συνεργασία της Πρεσβείας της Ιαπωνίας 

και την υποστήριξη του Japan Foundation και του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Daisuke Yamaguchi, μέλους του Συλλόγου Καθηγητών Γλώσσας & Φίλων του Ιαπωνικού Πολιτισμού, και με το χαιρετισμό του κ. Susumu Ueda, Συμβούλου Αναπληρωτή- Επικεφαλής της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, διεξήχθη ο διαγωνισμός ομιλίας, στον οποίο έλαβαν μέρος 11 διαγωνιζόμενοι, με θέματα  «Ένα μέρος από το οποίο έχω αναμνήσεις» ή «Τα υπέρ και τα κατά της ιαπωνικής γλώσσας».
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης έγινε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, και τέλος, η απονομή των βραβείων, με την κ. Λυδία Στεφάνου, σπουδάστρια στις «ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ», να καταλαμβάνει την 1η θέση στο διαγωνισμό, με τη φράση:
«Τα Ιαπωνικά ήταν η γλώσσα που ξεχώρισα εύκολα ανάμεσα σε άλλες. Έχει ομορφιά αλλά και δυσκολίες, όπως όλες οι γλώσσες. Όσο περνά ο χρόνος, ανακαλύπτω όλο και περισσότερα ενδιαφέροντα, αλλά και δύσκολα σημεία της, που με κάνουν όμως, να θέλω να συνεχίσω ακόμη περισσότερο».
Άλλη μια «χρυσή» πρωτιά από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, τον εκπαιδευτικό όμιλο που αποδεικνύει έμπρακτα πως ηγείται και πρωτοπορεί και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου